Header afbeelding

zonwering Tarieven

Welke tarieven worden voor zonwering gehanteerd? Die vraag is natuurlijk bepalend voor keuze van het type en model zonwering voor uw woning. Uw budget vormt voor ons - naast uw eisen en wensen - het uitgangspunt voor een passend advies. De tarieven die wij voor gangbare modellen zonwering hanteren, zijn scherp en inclusief montage, aflevering, btw en fabrieksgarantie. U wordt dus niet achteraf onaangenaam verrast met onvoorziene uitgaven. Ook hebben wij regelmatig acties lopen waarbij diverse typen zonwering tegen wel zeer lage kosten worden aangeboden.

Vrijblijvend raming aanvragen

Heeft u nog geen idee met welke tarieven voor zonwering u rekening moet houden? Vraag dan vrijblijvend een raming bij ons aan. Dan weet u bij benadering waar u aan toe bent. U kunt vanzelfsprekend ook altijd langskomen in onze showroom. Daar kunt u zich niet alleen laten informeren over de vele mogelijkheden en toepassingen in zonwerende oplossingen. Ook kunnen wij u van een passend advies voorzien en ter plekke de tarieven van de door u gewenste zonwering voor u uiteen zetten.

Op basis van uw eisen, wensen en budget - en natuurlijk de technische specificaties van uw woning - doen wij u een aanbod op maat. Informeer ook altijd even naar onze speciale acties, doordat wij deze binnen- en buitenzonweringen in grote aantallen inkopen, kunnen we u voor zonwering vaak extra interessante tarieven bieden.