Header afbeelding

Serre zonwering

Met zonwering in de serre zorgt u voor schaduw en verkoeling naar wens. Een serre vangt, door het gebruik van grote raampartijen, elk streepje zonlicht op. En daardoor stijgt de temperatuur in de afgesloten ruimte. Dat is op frisse dagen die in Nederland veel voorkomen, een prettige bijkomstigheid. Echter, als de zon iets te fel brandt, kan de temperatuur razendsnel oplopen waardoor het in de serre bloedheet wordt.

Diverse oplossingen

Onze speciaalzaak biedt diverse oplossingen om met zonwering schaduw en verkoeling in uw serre te krijgen. In onze showroom vindt u diverse opstellingen van serrezonwering, ook voor serres met een glazen dak. Daar adviseren we u ook graag vrijblijvend over de voor uw serre meest geschikte oplossing. We bespreken uw eisen, wensen en budget en doen op basis daarvan gerichte voorstellen.

Afhankelijk van uw situatie kunnen we de zonwering onder of boven het dak van de serre monteren. De zonwering wordt bediend met een Somfy motor en is eventueel met afstandsbediening aanstuurbaar. Ook is het mogelijk een zonnesensor op uw zonwering te bevestigen. Dan heeft u er totaal geen omkijken meer naar. De temperatuur blijft aangenaam en uw interieur in de serre is met de zonwering beschermd tegen kwalijke UV-straling.