Header afbeelding

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is een speciale zonwering, ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop nodig is. Een zonwering met de speciale knikarmen kan horizontaal worden afgesteld. Dit maakt het mogelijk om grote terrassen van schaduw te voorzien.

Wie bieden u knikarmschermen met een modern design en een groot assortiment aan doeken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan bij ons langs in de vestiging nabij Groningen en bekijk de knikarmschermen in onze showroom.

Knikarmschermen zijn perfect voor ieder terras. Het dankt zijn naam aan de twee armen die vooruit knikken als het scherm is uitgerold. Deze zonwering kan tot 10 meter breed zijn met een uitval van 4 meter. Het is dus groot genoeg om zowel een klein als een groot terras te voorzien van schaduw en verkoeling.

Onderhoud en installatie

Een knikarmscherm heeft niet veel onderhoud nodig. Wij raden aan om in ieder geval 1 keer in het jaar de armen en het scherm goed schoon te maken. Ons montage team staat graag voor uw klaar voor het inmeten van het product en draagt zorg voor het monteren van het product.